The True Texas Experience

2015-06-19 ▲ 05:00:00 | Allmänt | 1 kommentarer
Howdy! :-)
 
     Tredje skolveckan avklarad! SCORE! Herregud vad intensivt det är - men oboy vad mycket nytt jag lär mig. Denna veckan har vi avklarat tre quizzes, tre lab projects och en exam i computing-klassen. I engelska-klassen har vi avklarat två kapitel, en quiz och en uppsats. 
 
     Förra veckan var mamma och Ove här och hälsade på. Det var första gången de besökte Texas, så självklart såg jag och Asher till att de fick uppleva the true Texas experience:
     På torsdag förmiddag körde jag och Asher ner till Luckenbach, Texas för att möta upp mamma och Ove. Vi åt lunch och slappade i skuggan innan vi körde vidare till Texas state park Enchanted Rock. Efter vi hade satt upp våra tält spenderade vi kvällen uppe på berget där vi drack öl och kollade på solnedgången. 
     På fredagen vaknade vi tidigt, så vi passade på att gå på en hike runt Enchanted Rock innan det blev alldeles för varmt. På vägen hem mot Fort Worth stannade vi till vid ett diner för att äta lunch - milda Matilda vad mycket mat vi fick, trodde inte jag skulle kunna äta på en hel vecka efter det besöket. Fredagskvällen spenderade vi med Ashers mamma som tyckte det var jätte kul med besök från Sverige. 
     Lördagen tillbringade vi på Fort Worth's stockyards. Vi sköt lerduvor, käkade BBQ, kollade på en vilda western-show och jag köpte en ny cowboy-hatt. På kvällen besökte vi Billy Bob's - världens störta honky tonk bar. Där kollade vi på en riktigt häftig rodeo show! :-) kvällen avslutades med fyllemat på Razzu'z. 
     På söndagen passade vi på att ta en sovmorgon. Vi käkade frukost/lunch på Benitos - riktigt god mexikansk resturang med dom bästa frozen Margareta. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hemma hos Asher's vän Lee. Vi lagade mat tillsammans och gjorde egen vanilj- och persikaglass. Efter maten samlade vi ihop våra vapen, tog trucken ut på ranchen, och gick på vildsvinsjakt. Skam den som ger sig - hem kom vi med en 200 pounds vildsvin! En riktigt lyckad helg med andra ord.
 
 
 
 
RSS 2.0