Happy One-Week Anniversary!

2015-05-17 ▲ 00:03:44 | Allmänt | 2 kommentarer
Idag firar jag 1 vecka i USA. Tiden har verkligen sprungit iväg och mina dagar har mestadels bestått utav plugg, plugg och plugg. Det är nämligen så att Texas har en regel som kräver att nya college elever måste göra ett prov som mäter dina kunskaper i reading, writing och math. Som internationel student måste du klara reading och writing för att ens kunna registrera dig för kurser. 

Anyhow, jag gjorde detta testet i går och FY FAN vilket helvetesprov. Påminde om TOEFL-testet jag gjorde innan jag åkte fast sjukt mycket längre.. Tyvärr snubblade jag precis innan mållinjen på både reading och writing med tre poäng. Mattedelen däremot klarade jag - det ironiska är att jag hatar matte, och gillar att skriva. Så på måndag ska jag till skolan igen och göra om reading och writing. Wish me good luck!

What else is new? Jag ÄLSKAR min bil - riktigt jäkla stor. Så den är väldigt annorlunda att köra, men jag lär vänja mig. För er som undrar kör jag en Chevrolet Suburban. What else? Varje dag kikar jag också efter olika annonser om roommates och rooms for rent. Imorgon ska jag träffa en kille som som letar roomie. Om vi "klickar" ska vi skaffa ett hyreskontrakt ihop på en trea.. Ikväll ska jag plocka upp Asher efter jobbet och vi ska gå ut och fira min one-week anniversary in the states! 
RSS 2.0